Lid worden

Iedereen tussen 18 en 40 jaar kan lid worden. Het volstaat om contact op te nemen met onze ledenverantwoordelijke via leden@jciga.be. Daarna zal je uitgenodigd worden op een activiteit of vergadering.

Een kandidaat-lid kiest een meter of peter die hem of haar tijdens zijn JCI carrière zal begeleiden. Na minimum zes maanden als kandidaat-lid, kan men lid worden. In die tijd kan men JCI eerst leren kennen. Voorwaarden om lid te worden: minstens aan één commissie deelnemen, minstens één vormingscursus volgen, regelmatig naar de Algemene Vergadering komen, een cursus Wegwijs volgen.

Als lid van onze dynamische vereniging zal je je eigen raakpunten kunnen ontdekken, zowel op lokaal, nationaal of internationaal vlak. Binnen onze eigen kern werken verschillende commissies aan projecten die een bijdrage leveren aan de gemeenschap. Je kunt nationale of internationale congressen volgen, en op die manier JCI-leden leren kennen uit binnen- en buitenland!

Kortom, als JCI-lid leer je heel wat bij en je draagt een aangenaam steentje bij aan de gemeenschap. Bovendien krijg je er meteen een pak boeiende ervaringen en een groep toffe vrienden bij! Omdat er te veel is om op te noemen, nodigen we je uit om eens vrijblijvend poolshoogte te nemen.