top of page

JCI GA twinning

Als één van de 4 pijlers van JCI stond Internationalisme bij JCI Gent Artevelde altijd al hoog op de ranglijst. Dat is ook tekenend voor een organisatie die de ambitie uitspreekt “to be the leading global network of young active citizens”. Wij bij Gent Artevelde dragen die boodschap mee uit. 

Bij JCI Gent Artevelde hebben we daar – misschien niet helemaal onbewust – een bourgondisch tintje aan gegeven door samen met onze eerste partner de twinning aan te gaan, nu zovele jaren geleden.

 

Twinning is waar vrienden over land- of taalgrenzen heen elkaar ontmoeten, elkaar uitdagen, unieke ervaringen delen, het beste in elkaar naar boven halen. Of het nu tijdens een georganiseerd weekend is, bij een internationaal congres of zomaar tijdens een onvoorzien moment, de basisingrediënten zijn altijd aanwezig: feel-good, friendship, fun.

 

Of je je nu laat meeslepen door de verbondenheid en het groepsgevoel tijdens een twinning academy, of je neemt zelf het heft in handen om een event, project of een informele get together te organiseren, twinning zal altijd één van die schitterende momenten zijn, waar je voluit kan en mag van genieten: 

 

het is die ervaring waarbij een winterse Finse sauna-experience niet moet onderdoen voor een eeuwenoude bourgondische feesttraditie of omgekeerd. 

het is die ervaring waar je geen Belg, Duitser, Fransman of Fin bent, zelfs geen JCI-lid, maar een vriend.

het is die ervaring waar je altijd bij wil zijn om anderen er te kunnen over vertellen, om je enthousiasme mee te delen.

 

Because twinning is winning!

 

Onze Twinningpartners:

  • JCI Auxerre (F) 1999

  • JCI Würzburg (D) 2006

  • JCI Kromme Rijn (NL) 2008

  • JCI Jyväskylä (FIN) 2009

  • JCI Sankt Vith (B) 2014


 

bottom of page