top of page

JCI EC2023 BUCHAREST - BELGIAN DELEGATION 

Belgische delegatie naar Europese conferentie in Bucharest

Één van de pijlers waarrond JCI werkt, is internationalisme; en daar horen uiteraard de internationale bijeenkomsten bij. In 2023 is Roemenië gastland voor de jaarlijkse Europese Conferentie; deze zal plaatsvinden van 24 tot 28 mei in Boekarest en staat helemaal in het kader “New Era. New business”.

Naast een boeiend programma gevuld met keynotes, leerrijke trainingen en tal van bedrijfsbezoeken, is er ruimte om contact te leggen met leden uit andere landen en op ontspannen wijze een nieuwe stad te ontdekken.

 

Ook vanuit België trekken elk jaar verschillende Jaycees naar een Europese Conferentie; en dit jaar doen ze dat onder begeleiding van JCI Gent Artevelde.

Het is onze ambitie om ondernemende mensen en jonge leiders samen te brengen en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom werken we met ons projectteam aan een fijn programma zodat de Belgen zonder zorgen richting Boekarest kunnen in mei 2023. Niets leuker dan als 1 team in dat gastland te verschijnen!

We gaan op zoek naar een hotel waar we iedereen kunnen samenbrengen, werken een toffe goodiebag uit met essentials voor de trip en plannen nog een aantal boeiende nevenactiviteiten om verborgen parels in Boekarest te ontdekken.

 

Voor wie zin heeft om nog wat meer te ontdekken in Roemenië, werken we ook een prétour uit die richting Brasov gaat. Het kasteel van Dracula, netwerkmomenten, straffe ondernemersverhalen … het komt allemaal aan bod!

 

 

Meer informatie en inschrijven kan hier: JCI EC2023 Bucharest - Belgian delegation

bottom of page